BuroBureaux_nieuws-artikel-newland-beursstand-ontwerp-header

Newland’s beursseizoen in volle gang!

Newland EMEA is elk jaar tijdens het beursseizoen extra zichtbaar; van Londen tot Dubai en van Moskou tot Utrecht. Het enthousiaste team van experts en het veelzijdige productaanbod, komen samen in de herkenbare Newland EMEA beursstand.

Voor ons is dit ook een interessante tijd. We werken nauw samen met Newland’s marketing team om alle communicatie-uitingen te bedenken, ontwerpen en produceren. Het is precies een jaar geleden dat de beursstand zelf een metamorfose onderging. De visuele koers van het merk Newland EMEA werd bijgestuurd als onderdeel van de totale rebranding, waarvan de beursstand natuurlijk een essentieel onderdeel uitmaakt.

Afbeelding_bericht_4a

Veelal kom je als de eindgebruiker of tussenpartij op ‘afstand’ in contact met een merk (online platforms en websites). Om de merkbeleving van Newland EMEABenieuwd naar de hele corporate identiteit van Newland EMEA? Bekijk hier de case. en de toegankelijkheid te benadrukken, is het ontwerp van de beursstand drastisch veranderd. Van harde vormen (meubilair en wanden) en witte verlichting ligt nu de focus op ronde vormen (presentatiemeubels en de ‘arch’), brede looppaden, een kleurenpalet dat aansluit bij de corporate identiteit, warme verlichting en verwelkomende fotografie. Per stad en evenementenlocatie is er een stand ontworpen waarbij de corporate identiteit consistent wordt doorgevoerd.