BuroBureaux_nieuws-artikel-speedata-newland-packaging-ontwerp-header

Speedata voert een eigen visuele koers.

Speedata maakt sinds 2019 onderdeel uit van de Newland Group. Naast Newland’s eigen barcode tech-producten, is de Speedata een mooie toevoeging aan het totale product-portfolio. Speedata is designer en fabrikant van mobiele Android-computers, waardoor ze de volledige controle hebben over elke fase van de productontwikkeling.

BuroBureaux werkt al enige jaren samen met Newland EMEABenieuw naar de hele corporate identiteit van Newland? Bekijk hier de case., waarbij in 2018 Newland’s huisstijl compleet door ons ge-rebrand is. Nu het nieuws van deze uitbreiding officieel naar buiten is gekomen, is aan ons gevraagd voor Speedata een corporate identiteit te ontwerpen onder de nieuwe naam SPEEDATA by Newland.

Het logo (dat al bestond) is voor ons het vertrekpunt om een eigentijdse en heldere huisstijl te bewerkstelligen. Waar we bij de ontwikkeling van de Newland EMEA huisstijl ons voornamelijk hebben gericht op een kleurrijk en speels karakter met de focus op de eindgebruiker, ligt bij Speedata meer de nadruk op ‘the gaps in the market’. Oftewel, slimme oplossingen die je dagelijkse werk makkelijker maken.

Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt? Bekijk de projectpaginaSpeedata project..