BuroBureaux_nieuws-artikel-armoedecoalitie-desktop--header

Samen sta je sterker.

De ArmoedeCoalitie is een samenwerkingsverband tussen diverse overheidsinstellingen en (gemeentelijke) organisaties. Samen zetten ze zich onder andere door krachtenbundeling en vernieuwende initiatieven in voor armoedebestrijding en tegen sociale uitsluiting.

Dit jaar bestaat de ArmoedeCoalitie (ook bekend onder de naam Geef Armoede een Gezicht) 10 jaar! Reden voor de organisatie om een partner in te schakelen, die de expertise in huis heeft voor het re-branden van het online platform naar de huidige behoeften en doelstellingen. Belangrijk element voor deze re-branding is het informeren en bedienen van meerdere doelgroepen. BuroBureaux gaat deze samenwerking graag aan!

De aankomende weken werken we hard om er een succes van te maken, hou onze sociale mediaBuroBureaux's Instagram. in de gaten voor updates!