BuroBureaux_nieuws-artikel-kunst-en-cultuur-banner

Kunst & cultuur inspireert ons elke dag. Let’s return the favour! Doe jij ook mee?

Sinds april is BuroBureaux in het Werkspoorkwartier gevestigd, een locatie met veel bedrijven die direct actief zijn binnen de kunst- en cultuursector. Juist door deze sector te combineren met meer commerciële bedrijven, ontstaan er interessante samenwerkingen waar wij veel waarde aan hechten!

Door de expertises van mede-ondernemers te bundelen, ontstaan duurzame relaties, wordt het ontwerpvak naar een hoger niveau gebracht en krijgt de opdrachtgever het beste wat Utrecht te bieden heeft.

Om de Utrechtse kunst- en cultuursector verder te stimuleren, dragen wij graag ons steentje bij. En jij kunt ook meedoen!

Doneer een bedrag naar keuze aan een van de onderstaande suggesties die wij voor je hebben gedaan (een eigen suggestie mag natuurlijk ook). Als dank ontvang je van ons een echte BuroBureaux pin!

Hoe werkt het?

  • Doe je donatie aan een van de onderstaande suggesties (wij zijn geen tussenpartij).
  • E-mail ons dan op info@burobureaux.nl en vul je adresgegevens in met een bewijs van je donatie (bijvoorbeeld een email-bevestiging van je donatie).
  • Je kunt aangeven of je via onze sociale media kanalen genoemd wilt worden (geef dan ook je ‘online accountnaam’ aan in dezelfde e-mail, het geldbedrag wordt niet publiek gemaakt).
  • De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Centraal Museum
Doe een donatie

VoordeKunst (kies zelf een project wat je aanspreekt)
Doe een donatie

BuroBureaux pin met logo