BuroBureaux_over-ons-joost-van-vredendaal-cornelis-de-ruijter

Bureaux
Boys

Als je het kunt bedenken,
is het ook te realiseren

Schuif aan bij BuroBureaux

Hier geloven we in jouw unieke verhaal, niet in vluchtige trends of hypes. Dit verhaal vertellen we graag aan de wereld met een oplossing die het verdient om gezien en gedeeld te worden; jouw merk of organisatie krachtig in beeld bij jouw doelgroep.

Hoe we dit doen? Door jouw idee, concept of merk uit te werken in een krachtige totaaloplossing. Van het ontwerp en de visuele vormgeving tot het technische maatwerk. Ontwerp en ontwikkeling werken bij ons aan één bureau. Zo weet je zeker dat de functionaliteiten naadloos aansluiten op het design.

Wat ons werk onderscheidt? Het is niet alleen klaar voor de vraag van vandaag, maar ook voor morgen – als jij groeit, groeit onze oplossing met je mee. Schuif aan en kies voor een strategische partner die in een snel veranderende markt merken en organisaties helpt relevant te blijven.

Netwerk aan mogelijkheden

Naast onze expertises, hechten we ook veel waarde aan samenwerkingen als dit een project nog krachtiger maakt. Om die reden bevindt BuroBureaux zich in een breed netwerk van online marketeers, tekstschrijvers en spatial designers.

BuroBureaux_over-ons-joost-van-vredendaal-art-director-grafisch-ontwerper

Joost van Vredendaal

art director

Hij praat in vorm en denkt in kleur.

Als art director is zijn drijfveer het telkens opnieuw uitvinden van én verdiepen in een passende vormentaal, die merken een krachtig karakter geven. Zijn credo? Een no-nonsens attitude en volledige toewijding voor het ontwerpvak. Ook is hij een kunstliefhebber en schrijft hij graag over kunst en popcultuur.

BuroBureaux_over-ons-cornelis-de-ruijter-webdeveloper-business-analist

Cornelis de Ruijter

analist + developer

Hij stelt scherpe vragen en komt daarmee snel tot de kern.

Cornelis overtreft graag verwachtingen, is pragmatisch en vindt altijd een oplossing op maat binnen het gestelde budget. Hij benadert iedere vraag vanuit een menselijk perspectief; zo wordt de ervaring voor de opdrachtgever en de eindklant optimaal.

Na 8 jaar nam ik afscheid van ons vertrouwde Pixia logo en huisstijl. Gezien dit als een nerf in mijn geheugen zat, was dat een behoorlijke uitdaging.
Het was tijd voor professionalisering en eenheid tussen off- en online elementen. Hier heeft BuroBureaux mij bij geholpen. Zij hebben mijn gedachten krachtig vertaald naar een duidelijke weerspiegeling van onze identiteit als bedrijf.

Directeur PIXIA over PIXIA

Met Joost en Cornelis heb ik een hele leuke, informele doch professionele samenwerking. Ze zijn open, hebben kennis van zaken en ze staan open voor nieuwe dingen. Als ze het niet in huis hebben, dan zoeken ze andere professionals. Ze denken mee waar ze kunnen en zijn super bereikbaar, duidelijk en betrokken. Dat zijn onmiskenbaar deze twee gouden gasten!

Eigenaar over Smulders Kookt

BuroBureaux heeft een unieke en herkenbare stijl voor Newland gecreëerd en weet deze op creatieve manieren te gebruiken in van alles! Van advertenties tot beursstands en brochures. Beide begrijpen goed wat we nodig hebben, waardoor het makkelijk, fijn en elke keer weer gezellig is om met ze te werken!

Marketing team over Newland EMEA

Ik ben dol op Joost zijn geïllustreerde ontwerpstijl, die heel goed past bij de uitingen van De Hippe Vegetariër. De ontwerpen zijn altijd verrassend, eigenzinnig en herkenbaar. Ik word er iedere keer blij van als ik het eindresultaat ontvang. Heel prettig!

Isabel Boerdam over De Hippe Vegetariër