BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp

Newland
EMEA

Expertise

corporate identiteit
off- en online branding
packaging design
maatwerk website
intranet
productmanagement system (PIM)
middleware

Scanning made simple

Als vierde grootste speler op de scanning technology wereldmarkt, is Newland EMEA hard gegroeid de laatste jaren. Tijd voor een frisse nieuwe corporate identiteit die zowel off- als online wordt uitgerold en past bij de huidige doelstellingen. Wij zijn verantwoordelijk voor het totale ontwerp en de technische ontwikkeling.

De slogan 'Scanning Made Simple' is volledig doorgevoerd in de vormentaal, kleurenpalet en online functionaliteiten. Waar andere merken zich alleen op de technische kant van scan-producten richten, legt Newland de focus op het gemak voor de eindgebruiker. Binnen de corporate identiteit heeft dit geresulteerd in een toegankelijke uitstraling en gebruikersvriendelijke website die uitnodigt tot interactie met de experts van Newland EMEA.

BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-icons-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-exhibition-marketing
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerp

SCHAALBARE
MAATWERKOPLOSSING

Maatwerk website, intranet en PIM

De website, het intranet en het productmanagement systeem (PIM) zijn schaalbaar en op maat ontwikkeld. Het grote voordeel? Diverse interne teams kunnen gemakkelijk zelf de content onderhouden, aanvullen en vertalingen doorvoeren. Met deze aanpak is er een centrale database met productinformatie ontwikkeld, waardoor er consistentie in de diverse uitingen gewaarborgd is zoals de website en product datasheets.

Ook op zoek naar technisch maatwerk? Schuif aan!

BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-stationary-business-cards
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-mobile-website
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-beursstand-exhibition
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketingBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketingBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketingBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketing

internationale herkenbaarheid

Voor een sterke brand presence is de nieuwe corporate identiteit consistent doorgevoerd in alle marketing-uitingen. Via het intranet hebben personeel, partners en distributeurs toegang tot promotionele materialen en productinformatie. Met deze functionaliteit zorgen we ervoor dat Newland's nieuwe gezicht internationaal op een eenduidige manier is vertegenwoordigd.

BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-advertisement-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-marketing-grafisch-ontwerp