BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp

Newland
EMEA

Expertise

corporate identiteit
off- en online branding
maatwerk website
intranet
productmanagement system (PIM)
middleware

Scanning made simple

Als vierde grootste speler op de scanning technology wereldmarkt, is Newland EMEA hard gegroeid de laatste jaren. Tijd voor een frisse nieuwe corporate identiteit die zowel off- als online wordt uitgerold en past bij de huidige doelstellingen. BuroBureaux is verantwoordelijk voor het totale ontwerp.

De slogan 'Scanning Made Simple' is volledig doorgevoerd in de vormentaal, kleurenpalet en online functionaliteiten. Waar andere merken zich alleen op de technische kant van scan-producten richten, legt Newland de focus op het gemak voor de eindgebruiker. Binnen de corporate identiteit heeft dit geresulteerd in een toegankelijke uitstraling en gebruikersvriendelijke website die uitnodigt tot interactie met de experts van Newland EMEA.

BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-icons-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-exhibition-marketing
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerpBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-grafisch-ontwerp

SCHAALBARE
MAATWERKOPLOSSING

Maatwerk website, intranet en PIM

De website, het intranet en het productmanagement systeem (PIM) zijn schaalbaar en op maat ontwikkeld in Wordpress. Hierdoor is het voor de marketing afdeling makkelijk te onderhouden en aan te vullen. Door deze aanpak is er een centrale database met productinformatie ontwikkeld waardoor er consistentie in de diverse uitingen ontstaat.

BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-stationary-business-cards
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-mobile-website
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-beursstand-exhibition
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketingBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketingBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketingBuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-partner-event-marketing

internationale herkenbaarheid

Voor een sterke brand presence, is de nieuwe corporate identiteit consistent doorgevoerd in alle uitingen. Via het intranet hebben personeel, partners en distributeurs toegang tot promotionele benodigdheden en productinformatie, om Newland's nieuwe gezicht internationaal op een eenduidige manier te vertegenwoordigen.

BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-brochure-identiteit-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-advertisement-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_newland-corporate-identiteit-marketing-grafisch-ontwerp