BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-abri-grafisch-ontwerp

Smulders
Kookt

Expertise

merkstrategie
conceptontwikkeling
corporate identiteit
abri/outdoor campagne
webdesign + development
ecommerce
middleware

ONZE ALLES-IS-MOGELIJK-MENTALITEIT!

Smulders Kookt is een begrip in Utrecht als het gaat om verse bourgondische maaltijden, bij jou thuisbezorgd. BuroBureaux is ingeschakeld om de groei die het bedrijf doormaakt, naar een volgend niveau te brengen.

Design en development zijn paralel ontwikkeld. Zo zijn alle ontwerp-keuzes direct getoetst op online functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, om de best mogelijke workflow te realiseren.

De opvallende corporate identiteit is een bewuste keuze, om zowel off- en online als in het straatbeeld onderscheidend te zijn ten opzicht van de concurrentie.

BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-iconen-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-logo-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-stationary-city-bike

Technische
uitdaging

Optimale user experience + gestroomlijnd leveren

Diverse maaltijden per dag thuisbezorgd in verschillende postcodes en op verschillende tijden; deze uitdaging heeft Smulders Kookt bij ons neergelegd. Wij hebben een maatwerk oplossing uitgedacht en ontwikkeld, die aan de voorkant plezierig werkt voor de eindklant. Tegelijkertijd is ook de afhandeling en bezorging voor het Smulders Kookt team gestroomlijnd.

BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-mobiele-website
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-kleurenpalet
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-illustratie-utrecht

Iconische illustraties

Smulders Kookt is echt Utrechts en dat mag gezien worden! De geometrische illustratiestijl sluit aan bij het opvallende kleurgebruik. Daarnaast is deze stijl doorgevoerd in de allergenen iconen die bij de gerechten worden weergegeven. De huisstijl zorgt ervoor dat de klant wordt verwelkomt door de toegankelijke vormentaal en frisse uitstraling.