BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-homepage_image

Smulders
Kookt

Expertise

merkstrategie
conceptontwikkeling
corporate identiteit
abri/outdoor campagne
webdesign + development
ecommerce
middleware

ONZE ALLES-IS-MOGELIJK-MENTALITEIT!

Smulders Kookt is een begrip in Utrecht als het gaat om verse bourgondische maaltijden, bij jou thuisbezorgd. BuroBureaux is ingeschakeld om de groei die het bedrijf doormaakt, naar een volgend niveau te brengen.

Design en development zijn paralel ontwikkeld. Zo zijn alle ontwerpkeuzes direct getoetst op online functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, met als doel de best mogelijke workflow te realiseren.

De opvallende corporate identiteit is een strategische keuze, met als resultaat zowel off- en online als in het straatbeeld onderscheidend te zijn ten opzicht van de concurrentie.

BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-iconen-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-logo-grafisch-ontwerp

Kom maar op met die
technische uitdagingen

Optimale user experience + gestroomlijnd leveren

Diverse menuopties per dag thuisbezorgd, binnen verschillende postcodegebieden en op verschillende tijden? Geen probleem, wij hebben een maatwerk oplossing uitgedacht en ontwikkeld. Het resultaat is een bestel flow die plezierig werkt voor de eindgebruiker. Tegelijkertijd is ook de afhandeling en bezorging voor het Smulders Kookt team hiermee gestroomlijnd.

BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-kleurenpalet
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-drukwerk-flyer
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-mobiele-websiteBuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-marketing-poster-campagne
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-illustratie-utrechtBuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-product-verpakkingBuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-tote-bag-utrecht

Iconische illustraties

Smulders Kookt is echt Utrechts en dat mag gezien worden! De eigentijdse illustratiestijl sluit aan bij de opvallende corporate identiteit en is doorgevoerd in alle off- en online branding. Met als resultaat dat (voedsel)informatie helder en makkelijk uitlegt kan worden.