BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-homepage_image

Smulders
Kookt

Expertise

merkstrategie
conceptontwikkeling
corporate identiteit
abri/outdoor campagne
webdesign + development
ecommerce
middleware

ONZE ALLES-IS-MOGELIJK-MENTALITEIT!

Smulders Kookt is een begrip in Utrecht als het gaat om verse bourgondische maaltijden, bij jou thuisbezorgd. Wij zijn ingeschakeld om de groei die het onderneming doormaakt, naar een volgend niveau te brengen.

Design en development zijn paralel ontwikkeld. Alle ontwerpkeuzes zijn direct getoetst op online functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen we de best mogelijke workflow realiseren. De opvallende corporate identiteit is een strategische zet, met als resultaat onderscheidend te zijn zowel off- en online als in het straatbeeld (abri-campagne en bezorgtransport).

BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-iconen-grafisch-ontwerp
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-logo-grafisch-ontwerp

Kom maar op met die
technische uitdagingen!

Optimale user experience + gestroomlijnd leveren

Diverse menuopties per dag thuisbezorgd, binnen verschillende postcodegebieden en op verschillende tijden? Geen probleem, wij hebben een maatwerk oplossing uitgedacht én ontwikkeld.

Het resultaat is een bestel-flow die plezierig werkt voor de eindgebruiker. Tegelijkertijd is ook de afhandeling en bezorging voor het Smulders Kookt team hiermee gestroomlijnd. Want efficiëntie geeft ruimte om nog meer plezier uit je onderneming te halen!

Benieuwd hoe wij jouw merk of organisatie nieuw leven inblazen? Wij staan voor je klaar!

BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-kleurenpalet
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-drukwerk-flyer
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-mobiele-websiteBuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-marketing-poster-campagne
BuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-illustratie-utrechtBuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-product-verpakkingBuroBureaux_smulders-kookt-corporate-identiteit-tote-bag-utrecht

Iconische illustraties

Smulders Kookt is echt Utrechts en dat mag gezien worden! De karakteristieke illustratiestijl sluit aan bij de opvallende grafische huisstijl en is doorgevoerd in alle off- en online branding. Bijkomend voordeel is dat (voedsel)informatie hierdoor helder en makkelijk uitlegt kan worden.