Ndevor_Newland_illustratie_corporate_identiteit

Ndevor
Software

Expertise

logo
corporate identiteit
off- en online branding
illustratie
animatie
merchandise

Complexe technologie vertaald naar een universele identiteit

Ndevor software is ontwikkeld door Newland en voor Newland. Het is gebouwd als de eenvoudigste manier om al hun apparaten op de werkvloer te beheren. Elke mobile computer en tablet wordt automatisch voorzien van deze high-end software.

Als trouwe partner van Newland, zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp van het logo en de gehele off- en online corporate identiteit.

Newland's producten zijn traditiegetrouw allemaal vernoemd naar vissen, waarbij Ndevor dieper duikt in dit concept. De visuele stijl speelt met elementen die doen denken aan ontdekkingsreizen op zee. Vandaar de naam Ndevor - fonetisch voor endeavor - het streven naar onbegrensde mogelijkheden.

Logo_3_Ndevor_Newland_corporate_identiteitLogo_1_Ndevor_Newland_corporate_identiteitLogo_2_Ndevor_Newland_corporate_identiteit

One journey, endless possibilities.

Met de software van Ndevor ben je als eindgebruiker verzekerd van een goede workflow, je weet waar je aan toe bent. Dit gegeven is doorvertaald in het logo-ontwerp, wat zich uit in een abstracte weergave van een kompas: Ndevor stuurt je de juiste richting op. Door de compositie en het lijnenspel van het beeldmerk, slaan we een brug naar Newland, het moederbedrijf.

Ndevor_mobile_interface_design
Ndevor_mobile_interface_design

Let's talk tech.
Maar dan wel speels en kleurrijk!

Ndevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteitNdevor_Newland_illustratie_iconen_corporate_identiteit

Illustratieve stijl met een veelzijdig karakter.

Gebruikersgemak voor het management en mensen op de werkvloer is het uitgangspunt van Ndevor. Deze toegankelijke benadering van complexe technologie heeft geresulteerd in een professionele, open en jonge corporate identiteit. Er ontstaat een onderscheidend vermogen binnen de tech software branche door deze eigenzinnigheid voorop te stellen.

Benieuwd hoe wij jouw project zouden aanpakken? Schuif aan!

Ndevor_brochure_visual_corporate-identiteit_illustratie
Ndevor_shopping_bag_visual_corporate-identiteit_illustratie_merchandise
Ndevor_cap_visual_corporate-identiteit_illustratie_merchandise
Ndevor_corporate_identity_guide_lines