Homepage_foto_pixia_logo_website

PIXIA +
Duravision

Expertise

corporate identiteit
off- en online branding
webdesign
maatwerk website en webshop
ordersysteem
middleware

Gehecht aan innovatie

PIXIA is leverancier van innovatieve media voor large format printing & finishing. Denk hierbij aan printmateriaal voor billboards, retail-aankleding, wrapping van voertuigen en gebouwen.

PIXIA staat voor een vakkundig en toegankelijk team, die klant- én oplossingsgericht werkt, waarbij het innovatieve (niche) productaanbod het verdient om gezien te worden. PIXIA wordt nog toegankelijker; van een consistente uitstraling tot gebruikersvriendelijke (online) functionaliteiten, die aansluiten bij de huidige doelstellingen om efficiëntie en work-flow te bevorderen.

De typografie van het logo is op een speciaal raster ontworpen, een systeem dat altijd op elkaar aansluit. Je vindt dit raster dan ook als basis voor het PIXIA patroon, toegepast in drukwerk en wandbekleding.

Vriendelijke rondingen en de vertrouwde paars tint is wat het logo typeert. PIXIA fungeert als een expert en schakel in de branch, dit is verbeeld door de typografie deels open te laten en hiermee een open karakter te tonen; een open proces. De X is de schakel in het geheel.

BuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-logo-grafisch-ontwerp-gradient
BuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-huisstijlkleuren-grafisch-ontwerp-gradient
BuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-stationary-afbeelding
BuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-stationary-afbeeldingBuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-brochure-afbeeldingBuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-brochure-afbeeldingBuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-brochure-afbeelding

A - Z

Dit project bevat een A tot Z aanpak; van logo-ontwerp tot off- en online branding en van website/webshop tot beursstand.

BuroBureaux_nieuws-artikel-pixia-beursstand-ontwerp-afbeeldingPixia logo huisstijlBuroBureaux_nieuws-artikel-pixia-beursstand-ontwerp-afbeelding
BuroBureaux_pixia-corporate-identiteit-business-cards-afbeelding
Pixia_kantoor_animatie
Desktop

Duravision
magneetmedia

BuroBureaux_duravision-corporate-identiteit-logo-grafisch-ontwerp-gradientBuroBureaux_duravision-corporate-identiteit-patroon-grafisch-ontwerp-gradient

Twee op zichzelf staande merken, visueel aan elkaar gelinkt.

Naast PIXIA, het moederbedrijf, dat ook een totale rebranding is ondergaan, kan Duravision niet achterblijven. Dit bedrijf is gespecialiseerd in magneetmedia, bijvoorbeeld voor visuele retail-doeleinden. Rijkelijke blauwtinten en simplistische grafische patronen (lijnenspel die elkaar aanraken en afstoten als link naar de magnetische producten), complementeren met het nieuwe logo-ontwerp.

BuroBureaux_duravision-corporate-identiteit-iconen
BuroBureaux_duravision-corporate-identiteit-stationary-afbeelding
BuroBureaux_nieuws-artikel-duravision-beursstand-ontwerp-afbeeldingDuravision stand 2BuroBureaux_nieuws-artikel-duravision-beursstand-ontwerp-afbeeldingDuravision stand 3BuroBureaux_nieuws-artikel-duravision-beursstand-ontwerp-afbeelding