BuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-veggie

De Hippe
Vegetarier

Expertise

illustratie
grafisch ontwerp
animatie
marketingmateriaal

Eigenzinnig en vooruitstrevend.

In samenwerking met De Hippe Vegetariër hebben we een vormentaal ontwikkeld die op speelse wijze de consument informeert over een vegetarische levensstijl. De handgetekende illustraties van fruit, groenten en keukengerei komen tot leven door de gelaagdheid van technieken. Je vindt deze stijl terug in marketingmateriaal, animaties/video's, sociale media en horeca.

Omdat we zelf ook vegetariër zijn, sluit dit onderwerp perfect aan bij onze visie op de huidige vleesconsumptie. Dit maakt het telkens interessant om de samenwerking voort te zetten.

Wat we nog meer kunnen met illustratie? Laat je inspireren!

BuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexo
BuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie

Optimistisch en smakelijk!

Het duurzame én ambitieuze verhaal van De Hippe Vegetariër verdient het om gezien te worden! Illustratie is het middel dat hiervoor is ingezet. Door de speelse stijl en de optimistische kleuren, maakt dat dit maatschappelijk veelbesproken onderwerp voor de consument meer behapbaar is.

Inmiddels is deze vormentaal voor meerdere initiatieven ingezet; het Youtube platform 'Veggie' waar speciaal de animatie-leader voor ontworpen is. En heeft de Nationale Vegetarische Restaurantweek (onderdeel van de Week Zonder Vlees campagne) ook haar corporate identiteit hiermee nog herkenbaarder in de markt gezet.

BuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratieBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratieBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratieBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratieBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie
BuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexoBuroBureaux_de-hippe-vegetariër-corporate-identiteit-illustratie-sodexo