Projecten op de tekentafel

Bekijk alvast wat komen gaat

juni 2018

Stichting De Enghoeve

Development

Samen met Studio Olivier werken we aan een nieuwe website voor Stichting De Enghoeve, een gespecialiseerd behandelcentrum voor behandeling en begeleiding van jeugd én een zorgboerderij voor begeleiding en dagbesteding van jeugd en volwassen.

juli 2018

Newland EMEA PIM, Intranet & Website

Data

Development

Ontwerp

Naast het updaten van de huisstijl gaan we voor Newland EMEA ook aan de slag met een product informatie management systeem (PIM), intranet en een nieuwe website. Hierbij staat het structureren en onderhoudsvriendelijk inrichten van alle productinformatie voorop. Ook moet informatie eenvoudig tussen diverse kanalen uitgewisseld kunnen worden.

juli 2018

Vereniging De Stroming

Development

Vereniging De Stroming is een vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs in het Land van Heusden en Altena. Samen met Studio Olivier werken we aan een nieuw platform voor het eenvoudig onderhouden van alle scholenwebsites (er zijn diverse scholen aangesloten). Belangrijk hierbij is dat het toekomstbestendig ontwikkeld wordt, met eenheid maar ook individualiteit van de betrokken scholen.

augustus 2018

House of African Beauty

Development

Ontwerp

Concept

Schoonheid is meer dan wat het oog kan zien. Het gaat om de aandacht en waardering in wat de natuur te beiden heeft, tot in het kleinste detail. Met dit uitgangspunt, waarin House of African beauty zich onderscheidt, is BuroBureaux verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, het ontwerp en de ontwikkeling van een nieuwe website + webwinkel.

september 2018

Histoire

Development

Ontwerp

Concept

Voor deze bijzondere designwinkel in het centrum van Utrecht zijn we bezig een interessant website concept te realiseren. Histoire staat bekend om haar unieke en hoogwaardige design- en vintage-meubels die we als hedendaags erfgoed benaderden. Het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe website zal aanvoelen als een galerie waar uiteraard ook gekocht kan worden, maar de nadruk meer ligt op het fijne ambacht en vakmeesterschap achter elk item.